Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Legalizimi - premtimi i bërë realitet!
Legalizimi - premtimi i bërë realitet!

Procesi i legalizimit bëhet falas dhe i gjithë shërbimi ofrohet nga shteti. Praktika e mëparshme e dështuar e(...)

Planifikimi i zhvillimit urban

Vendosja e kontrollit mbi territorin dhe zhvillimin urban, është një nga sfidat më të mëdha për(...)

Planifikimi i zhvillimit urban
Turizmi - ambicia jonë e madhe!
Turizmi - ambicia jonë e madhe!

Turizmi është vlerësuar nga Qeveria si një ndër sektorët me më shumë ndikim në zhvillimin e(...)

Strehimi - politika sociale, si asnjëherë më parë!

Strehimi social është një prioritet kyç i Qeverisë, një  çështje me ndjeshmëri dhe(...)

Strehimi - politika sociale, si asnjëherë më parë!

Video

Foto

Ndryshimi i Korçës!

Ndryshimi i Korçës!

Qeveria Shqiptare përmes Fondit të Zhvillimit të Rajoneve pranë Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit, po financon tre projekte të mëdha infrastrukturore në qytetin e Korçës. Më konktetisht, po punohet për të ndryshuar pamjen e parkut “Rinia”, pazarit dhe sheshit para teatrit të qytetit. Këto investime që ndikojnë në mënyrë të drejtpërdrejt në rritjen e numrit(...)
Shih foto galeri